Software Engineering

De wens voor software engineering begint vaak met een vraagstuk, een behoefte of een pijn die wordt ervaren in een organisatie. Soms begint het met een briljant idee, of komt de vraag als simpelweg de standaard niet voldoet. Als aanpassen aan de standaard veel gedoe en problemen blijken op te leveren. Wellicht met slechts een grof beeld van het gewenste resultaat, de stip op de horizon. Herkenbaar? Kom dan eens kennismaken. Wie weet maken wij samen met jou het (nog) onmogelijke mogelijk.

Heeft u een eigen data idee of wens? Laat het niet liggen en neem contact op!
Wat & wanneer Software Development?

Waarom kiezen voor een standaardoplossing die niet voldoet? En waarbij je dus maatwerk nodig hebt of je processen moet aanpassen? Waarom niet meteen kiezen voor maatwerk? Wij helpen andere organisaties graag met het (door)ontwikkelen van kansen en trends. Maatwerk is in onze ogen uitstekend geschikt voor applicaties die nu nog niet bestaan. We willen niet te veel opscheppen, maar eigenlijk is niets te gek. Als je het kunt verzinnen, kunnen we het maken. Toch kunnen we niet zomaar alles ontwikkelen. We willen natuurlijk een succesvol eindproduct opleveren, waaruit jullie ook echt voordeel kunnen halen. Applicaties waardoor data nog beter, makkelijker, mooier, duurzamer, etc. kan worden ingezet.

Custom

Maatwerk heeft vele voordelen, maar de belangrijkste is waarschijnlijk wel dat je precies kunt krijgen wat je wilt. Waar je bij standaard oplossingen vaak gebreken tegenkomt, kunnen we met maatwerk kijken hoe we die kunnen omzetten tot iets werkends.

Je krijgt dus uiteindelijk iets unieks, iets wat niemand heeft, en hierdoor kun je dingen die anderen niet kunnen. Concurrentievoordeel is dus ook vaak een gevolg van maatwerk software.

Flexible & Agile

Met software ontwikkeling kun je perfect inspelen op trends en kansen op het juiste moment!

Noem het ‘voor de pioneers’, ‘de early-adapters’; als je een kans ziet moet je die gewoon als eerste kunnen grijpen. Maatwerk software ontwikkeling geeft je die kans, dus pak hem met beide handen aan.

Het fijnste is dat we flexibel werken met SCRUM & Agile methodes. Dat klinkt misschien wat hip, maar het komt er op neer dat we erdoor in staat zijn om iedere week/om de week kleine stukjes resultaat op te leveren.

Op deze manier kun je perfect aanpassen waar of wanneer nodig. Je product gaat meteen mee met zijn tijd. Ideaal in tijden vol veranderingen!

Future-proof

We gaan samen voor een succesvol product!

Dat wil zeggen dat niet alleen het idee ijzersterk moet zijn, ook de kwaliteit moet zo hoog mogelijk. Goede software is ook stabiel en simpel in gebruik en onderhoud.

Kortom; een duurzaam & toekomstbestendig product – dat is het doel!

Een kleine greep uit onze tech-stack

Onze engineers halen alles uit de kast

Maatwerk software levert veel op

Hierboven zijn al wat voordelen voorbij gekomen. Hier nog wat overtuigende cijfers; waarom bedrijven over de hele wereld, groot en klein, kiezen voor Custom Software Engineering. Allemaal mooi, maar hoe weet je nou zeker of het ook iets voor jouw bedrijf is? Daar kun je gelukkig gemakkelijk achter komen:

Neem contact op om te ontdekken of maatwerk bij je past

25%

meer mogelijkheden

52%

bedrijven laat uitbesteden

80%

bedrijven is tevreden
Waarom Software Engineering bij In Summa Data Solutions?

Waarom kun je het beste met ons in zee gaan? Als eerste bent je bij ons verzekerd van Gold Partner kwaliteit. Dat wil zeggen én een gedreven team van Microsoft Certified experts, én dus Microsoft Software en tools van de hoogste kwaliteit. Maar waar wij echt het verschil maken? Met In Summa Data Solutions willen wij niet 'een leverancier' zoals Microsoft zijn. Om je bedrijf het beste te geven worden we graag uw Trusted Technology Partner; een partner voor toekomstbestendige oplossingen bij wij u altijd terecht kunt.

Persoonlijke aandacht

Data-driven is sturen op feiten, gevoel achterlaten. Gelukkig is business doen met ons verre van dat. Wij werken wel met nummers, maar dat bent u voor ons zeker niet! Ons team staat persoonlijk voor jullie klaar. Van begin tot eind blijven we betrokken.

Persoonlijk plan

Wanneer een standaard niet voldoet, bedenken we voor jullie een persoonlijke oplossing. Omdat het ene bedrijf het andere niet is, is software engineering soms een betere optie.

Efficiënte werkwijze

Met persoonlijke aandacht en een persoonlijk plan, leveren we al snel de eerste resultaten. Dat nog gecombineerd met onze efficiënte en unieke werkwijze, en we zijn binnen no-time Samen Data-driven!

Stap 1:

Kennismakingsgesprek

Stap één is het inplannen van een oriënterend gesprek. In dit oriënterend gesprek maken we kennis met elkaar en gaan we in gesprek over jullie wens. We zijn benieuwd naar de ideeën, wat jullie hebben en wat jullie graag willen hebben als organisatie. Er is zo ontzettend veel mogelijk, dat blijkt wel aan de verschillende producten die we al hebben gemaakt. Het is daarom van groot belang dat we samen helder hebben wat jullie doelen en wensen zijn voor maatwerk software.  

Stap 2:

Concrete data-doelstellingen en data-wensen bepalen met elkaar

In deze stap maak je kennis met onze Ontwikkelaars, en software specialisten. Zij gaan met je samen de doelen en wensen concreter maken. Ook nemen zij de technische aspecten met je door. Het kan zijn dat hiervoor meerdere gesprekken nodig zijn met verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Denk hierbij onder andere aan directie, management en IT. Zo komen we tot een voorstel voor een product wat naar ieders wens is.

Stap 3:

Persoonlijke aanbieding

We hebben met elkaar in kaart gebracht wat er nodig is om jullie idee tot een maatwerk product om te zetten. Jullie ontvangen nu van ons een persoonlijke aanbieding om de software te kunnen inrichten en implementeren.

Stap 4:

Inrichting, ontwikkeling en oplevering

Gaan jullie akkoord met ons voorstel? Dan starten we samen met de ontwikkeling in zogenoemde sprints. Omdat we volgens de SCRUM-methode werken blijf je betrokken bij het ontwikkelproces. Om de een of twee weken zie je de voortgang en bepalen we samen vervolgstappen. Daardoor kunnen we flexibel sturen en leveren we sneller resultaat. Ons doel is dat jullie na enkele sprints al een werkend product hebben. We blijven daarna samen door-ontwikkelen tot dat de afgesproken functionaliteiten voor jullie zijn gerealiseerd.

Stap 5:

Door-ontwikkeling & nazorg

Jullie oplossing of product is ook na implementatie niet perse af. Het product zal onderhouden moeten worden. Nadat de laatste sprint is afgerond kijken we samen naar de mogelijke vervolgstappen. Denk hierbij aan doorontwikkeling van het opgeleverde, onderhoud en beheer, updates en support. Wij blijven jullie graag van dienst om een toekomstbestendige en stabiele oplossing te behouden.

Ben jij klaar voor Samen Data-Driven?

Neem dan contact met ons op!

Ontdek onze andere Data Oplossingen

Business Intelligence

Of neem contact op

Maak meteen een afspraak