Verandering is de enige constante

“Al sinds 1998 zijn wij In Summa, een groep van technologiebedrijven met een gezamenlijke missie: de prestaties van organisaties verbeteren middels innovatieve software oplossingen.”

In Summa Data Solutions

We geloven dat verandering de enige constante is. Daarom willen we afdeling overstijgend bijdragen aan innovatie, groei en nieuwe inzichten voor onze opdrachtgevers. En dus van betekenis zijn voor de totale organisatie. In Summa betekend dan ook 'alles samengenomen'.

Onze cultuur wordt gekenmerkt door een sterk teamgevoel, vrijheid, en diversiteit. Geen poeha en een open, transparante sfeer. Daarnaast is het team is divers in leeftijd. Dat vinden we belangrijk, want de synergie tussen young potentials en vakrotten resulteert in nieuwe perspectieven. Kortom een vrolijke chaos van specialisten, perfectionistisch in hun werk.

Zin om een keer in langs te komen?

23 jaar

Trusted Technology Partner

20+

Hardwerkende In Summisten

4

MS Gold Partner Competenties

9

succesvolle producten
Over ons 'In Summisten'

Onze mensen werken voor een uniek bedrijf en zijn zelf ook stuk voor stuk uniek. Daarom zijn ze ook niet zomaar 'medewerkers' of 'werknemers', ze zijn 'In Summisten'! Evenals verbonden door onze In Summa kernwaarden:

Passie voor software & techniek; wij zijn super Nerds
We hebben als team van technische engineers een passie voor ons vak. We verbeteren ons constant door het volgen van trainingen, conferenties en het lezen van vak literatuur. In combinatie met blik op de toekomst betekent dit dat wij altijd veel tijd investeren in “latest technology’’, zodat we weten wat er aan komt en dat we goede adviezen kunnen brengen aan onze klanten.


Wij helpen, altijd!
Wij helpen onze klanten het nog beter te doen. We analyseren en anticiperen op de behoefte van de klant. Het is onze hoogste prioriteit om uitstekende service te verlenen en continue verbetering te laten zien die leiden tot een hogere klanttevredenheid. Wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn trots op de projecten die we hebben gedaan en gaan altijd voor de hoogste klanttevredenheid.


FUNdament: Plezier is onze basis
De menselijke maat in B2B. Het In Summa gevoel is een goede werksfeer, aandacht voor het individu, een flexibele werkrelatie en regelmatige leuke events en bijeenkomsten. We kiezen voor diversiteit. We geloven erin dat iedereen uniek is. Het is belangrijk om van elkaar te leren en elkaar te kunnen versterken. Dit alles met een goede balans tussen werk en privé.


#Handjesuitdemouwen
We zijn No Nonsens. We zijn er daarbij actief op gericht om samen de gewenste resultaten en doelen te bereiken.


Blik op de toekomst:
In een constant veranderende wereld kijken wij vooruit. Change is the Only Constant! We passen ons aan, zijn flexibel en agile. Ook al moeten we soms leren met vallen en opstaan, we durven wel de stappen te zetten. Op naar die stip aan de horizon! Samen gaan we voor een duurzamere, gezondere, betere toekomst voor ons allen - dat is Sustainable Future! Denk groot, start klein! Continue kleine verbeteringen. Blik op de toekomst heeft alles te maken met ambitie, waar staan we en waar willen we naar toe? Dit vanuit een positieve grondhouding: Wat gaat goed en wat kan beter?

in·sum·mist

(de; m,v; meervoud: In Summisten)

Een trotse 'Super Nerd' met een passie voor IT. Hardwerkend en staat klaar voor klant & collega. Ondernemend en resultaatgericht, blik op de stip aan de horizon. Borrels, LAN-parties, Nerf gun battles, BBQ's, met zijn allen naar Star Wars of een concert. Ook voor gezelligheid maakt de In Summist graag tijd ;)
Wil je ons nog beter leren kennen?

Neem dan contact op voor een kop koffie!

Maak een afspraak